Lista nominalizatilor contine 74 de jucatori si 38 antrenori si este impartita in 2 grupe egale (EST/VEST): jucatorii nominalizati din echipele care fac parte din grupele semifinale 1,3 si respectiv 5 formeaza grupa de Est; similar, cei din grupele semifinale 2,4 si respectiv 6 formeaza grupa de Vest.

Vor fi 3 categorii de votanti cu ponderi diferite in cuantificarea finala a tuturor voturilor:
- publicul - 50%;
- reprezentantii echipelor - 30%;
- organizatorii - 20%.

Fiecare votant va trebui sa voteze cate 5 jucatori (cate 1 pe fiecare pozitie de joc) atat pentru Est cat si pentru Vest, respectiv cate un antrenor pentru fiecare echipa. In final, dupa numararea voturilor si ponderarea lor vor fi alesi cate 2 jucatori pentru fiecare pozitie din teren formandu-se astfel 2 echipe de cate 10 jucatori.

Publicul va putea vota pana duminica 12.03.2017 ora 22.00 la urmatorul link:
https://tinyurl.com/votLEUroStar2017 (pentru a asigura unicitatea voturilor este necesara autentificarea Google)

Pentru a asigura reusita unui astfel de eveniment si pentru o promovare cat mai mare a campionatului nostru este nevoie in continuare de ajutorul vostru si va rugam sa distribuiti acest link prietenilor iubitori de baschet.

IMPORTANT: INTRUCAT ANUL TRECUT, PRIN DIFERITE METODE, AU FOST SI MULTE VOTURI FALSE CU SCOPUL DE A-I RIDICA IN CLASAMENT PE UNUL SAU MAI MULTI JUCATORI, ORGANIZATORII ISI REZERVA DREPTUL DE A ANULA VOTURILE PENTRU CARE ADRESELE DE EMAIL NU SE VERIFICA.

 

Termenul limita este duminica 12.03.2017 ora 22.00.


LeuRoStar Game-ul 2017 va avea loc sambata, 08 aprilie 2017, (ora va fi comunicata ulterior), in Sala FRB.