Sambata, 8 aprilie 2017, incepand cu ora 14.00, la Arena de Baschet din Bucuresti, in organizarea Asociatiei Municipale de Baschet Bucuresti, va avea loc meciul celor mai valorosi si iubiti jucatori de baschet care evolueaza in Campionatul Municipal de Baschet Masculin –Seniori editia 2016-2017. 

Aflat deja la cea de-a III-a editie, evenimentul cunoscut pasionatilor de baschet sub denumirea de LeuROStar (imprumutand numele salii in care se desfasoara de peste 20 de ani meciurile din campinatul de seniori municipal) reprezinta momentul de sarbatoare al tuturor impatimitilor de baschet din Bucuresti, fiind in acelasi timp si momentul de gala in ceea ce priveste Campionatul Municipal de Baschet Masculin Seniori. 

Campionatul Municipal de Baschet Masculin Seniori organizat de Asociatia Municipala de Baschet Bucuresti cu sprijinul Colegiului Municipal al Arbitrilor de Baschet din Bucuresti (cel care angreneaza in competitie weekend de weekend peste 50 de arbitrii si oficiali) are ca scop principal promovarea baschetului pentru atragerea unui numar cat mai mare de practicanti. 

Numarul echipelor angrenate in competitie, precum si al jucatorilor, a crescut de la an la an. In editia de campionat 2016-2017 (meciurile fiind organizate din octombrie si pana in luna mai), participa peste 650 de jucatori si antrenori (cu aproape 10% mai mult fata de editia anterioara), reuniti in cadrul a 38 de echipe inscrise (in comparatie cu editia de campionat 2015-2016 cand au fost inscrise 35), majoritatea din Bucuresti. La fel ca in anii anteriori competitia a fost deschisa si echipelor din orasele apropiate de Bucuresti (Craiova, Ploiesti si Pitesti). 

Iata mai jos componenta celor 2 echipe care vor participa la editia de anul acesta a LeuROStar Game-ului, desemnarea lor fiind decisa de cele peste 900 de voturi ale publicului, reprezentantilor echipelor participante si ale organizatorilor:

Echipa EST-ului

1. Claudiu FOMETESCU (Rapid)

2. Alexandru DINEL (Factor)

3. Florin NICA (Leii)

4. Gabriel MUSCALU (Sacalii)

5. Mihai BUHLEA (Sacalii)

6. Nelu MIHAILOV (Factor)

7. Bogdan AMARIUCAI (Leii)

8. Giuseppe De BENEDICTIS (Ciocanul)

9. Virgil STANESCU (Rapid)

10. Mihai PETCU (Factor)

Antrenor principal: Iovan CIROVIC (BP Team)

Antrenor secund: Mihai IOSIF (Leii)

 

Echipa VEST-ului

1. Paul HELCIOIU (B.C. Silena)

2. Dragos BRANZA (Stiinta)

3. Andrei CONSTANTIN (Make, Cristi si Prietenii)

4. Vlad ANDRONESCU (Mithos)

5. Vlad ALEXANDRU (Make Cristi si Prietenii )

6. Victor CONSTANTIN (Titanii)

7. Cristian PETRESCU (Tractorul)

8. Cosmin BARBU (Mithos)

9. Alin SIPOS (Make, Cristi si Prietenii)

10. Antonio Del VECHIO (Slam IT)

Antrenor principal: Marian GEORGESCU (Make, Cristi si Prietenii)

Antrenor secund: Robert SAKIZLIAN (Universitatea)

 

In pauza meciului vor fi organizate concursuri pentru desemnarea celui mai bun aruncator din spatele liniei de 3 puncte, si concursul de aruncari din public de la linia de libere (doar pentru copii). 

Va invitam pe toti cei care iubiti baschetul sa participati la acest eveniment, intrarea fiind libera.